-----------------------------------
gheorghe adrian
14 Aug 2022 13:09

Adaus la -Formula lui Fresnel-
-----------------------------------
Dl. Iacob
Constat, din raspunsurile dumneavoastra, ca ocoliti cu fraze mestesugite, raspunsul la chestiuni conctrete. Asta este doar un soi de demagogie. Pare ca nu aveti niciodata taria si obiceiul sa va asumati raspunsuri simple si clare, la chestiuni concrete. Si imi aratati ca si Einstein a fost maestru al demagogiei. Eu am aratat de atatea ori ca matematica este doar metafizica. Fiindca un segment de dreapta, sau o suprafata sau un volum, date de relatii matematice, nu produc niciun efect fizic. Reoalitatea poate parea o iluzie doar pentru spiritele exctraterestre. Realitatea este o existenta fizica reala, pe care o receptionam in permanenta cu simturile. Dar nu era problema sa lamurim cum a aparut relitatea. Problema era ca: avand doi parametri masurabili, din realitatea fizica: viteza relativa dintre sisteme V si viteza absoluta de propagare a luminii, vazuta ca unda care se propaga fara mediu de propagare, logica fizicii, logica fenomenelor fizice, admite ca se pot compara aceste marimi fizice si rezultatul comparari ar fi ceva care sa produca efecte fizice, asa cum afirma TR.?