-----------------------------------
Radu Cocoral
17 Aug 2022 08:24


-----------------------------------
Nu ma supar, dar cred ca exagereaza. Daca ar fi corect ceea ce spune, nimeni nu ar trebui sa cumpere binocluri cu apertura mai mare de 40mm. Si chiar daca exista asemanari mari intre anumite branduri, exista si diferente. Chiar aici era dat exemplul Omegon-ului detinut de Armand Popa, care este surprinzator de bun in raport cu costul. Si chiar daca recenziile sunt subiective, ce alt criteriu ar trebui sa ne ghideze, cata vreme nu avem o experienta personala cu produsul respectiv?

Inteleg sa mi se spuna ca produsul ales de mine este prost, ca exista altele mai bune la pret echivalent. Dar nu sa fiu trimis la club si sa renunt la binocluri. Am citit doua recenzii pozitive pentru Opticron-ul respectiv. Care spun ca performanta sa este neasteptata in raport cu pretul. Sunt de acord ca un coleg forumist le poate contrazice in urma unor experiente personale negative cu respectivul binoclu. Dar nu pe baza neincrederii generale in recenzii.

Si daca vrei sa ajuti pe cineva, incerci sa-i explici ce greseste, sa-l convingi. Nu il iei la misto.