-----------------------------------
Radu Cocoral
17 Aug 2022 11:24


-----------------------------------
Pe mine poti sa ma compari cu cine vrei, fiindca sunt intr-adevar nepriceput. Dar nu cred ca Armand Popa poate fi asemuit cu un copil superfericit pentru binoclul de plastic pe care l-a cumparat. Deci exista si chestii de plastic care isi merita banii.

Nu tin neaparat sa cumpar Opticron-ul acela. Dar, repet, a avut niste recenzii pozitive. Chiar spunea cineva pe Cloudy Nights ca e superior si fata de Celestron Skymaster Pro, care e aproape dublu ca pret. Sigur ca nu astept performante extraordinare, ca de la un binoclu de top. Dar recenzorii astia l-au tinut in mana, au privit prin el. Poate nu sunt obiectivi, poate si-au vandut serviciile. Dar apoi vine cineva pe forum aici si ma trimite la club. Poate are dreptate, dar nu justifica in niciun fel. Eu pe cine sa cred acum? L-a avut si el in mana, sau macar unul asemanator de la aceeasi firma? Stiu doar ca eu nu m-as pronunta a priori despre ceva ce nu am incercat.

Si dupa cum spuneam, nu sunt suparat. Probabil ca, in felul sau, a vrut sa ma ajute. Dar cand ma trimite cineva la club, la o bere cu baietii, vreau sa stiu si de ce.