-----------------------------------
IACOB DUMITRU
19 Aug 2022 11:23


-----------------------------------
Domnule Gheorghe,
Am inteles exact ce m-ati rugat, numai ca nu v-a convenit raspunsul meu.
Daca nu va intereseaza geneza fenomenelor, a fenomenelor care se genereaza si regenereaza clipa de clipa, nu vad cum ati putea intelege ce este aceia o dimensiune reala a lucruilor.
Inteleg ca dumneavoastra doriti sa rastalmaciti regulile unui "joc" inventat numit "dea FIZICA", marturisec ca in scoala mi s-a predat regulile acestui joc, le cunosc suficient de bine incat sa trec la un alt nivel al cunoasterii, sa aspir la cunoasterea regulilor de pe terenul adevarat de joc.
Jocurile de culise nu sunt specialitatea mea, acolo regulile depind de inventatorii jocului, daca ei spun ca bosonul da masa atunci nu avem sa spunem decat aleluia!
 Fiindca acum sunt obsedat de aceasta chestiune. 
Obsesia dumneavoastra nu este aceasta chestiune, este aceea de a sta la masa bogatilor, la masa "arpagicilor", la masa aclamatilor in caz ca nu ati inteles din prima.
Daca am vazut ca nu primesc niciun raspuns concret, m-am resemnat si am ramas tot la teoria mea mecanicista, la baza careia am pus presiunea unilaterala sau asimetrica, ca fiind cauza generala a miscarilor din universul fizic. 
Domnule, raspuns ati primit, bun sau prost ati primit, nu imi puneti mie in sarcina problema dumneavoastra de receptivitate, DA asimetria este cauza, asimetria este o omniprezenta pe care trebuie sa o dovediti, pentru asta aveti nevoie de argumente ce fac parte din ceea ce nu va intereseaza si anume "de ce miscarea este asimetrica si numai asimetrica?"
Asta fiindca termenii din formula intensitatii radiatiei, a lui Poynting sunt presiuni. Din plasma formata din primii fotoni usori, ulterior, prin cicluri de contractie si dilatare a universului, ar fi aparut fotonii grei din care s-au nascut pariculele elementare, particule care ar contine in ele presiunea fotonilor din care s-au nascut. Dar cu nasterea particulelor din fotonii grei a aparut masa particulelor, masa de repaus sau masa inerta, dar si masa gravifica, ca rezultat al interactiunii substantei cu spatiul fizic, dar si ca forma de energie potentiala, rezultata din convertirea energiei cinetice a fotonilor in energia campului magnetic al semiundelor, din sistemul de unde stationare de foarte mare amplitudine, al particulelor elementare.
Un talmes-balmes, parte adevarat, numai ca trebuie pusa ordine, prezentarea trebuie facuta pe baza de argumente justificate in cascada, caz contrar, oricare cap ce preia motamo aceasta insiruire este mai mult sau mai putin "varza".
Argumentul este acela care nu are pereche, nu are contra argument.