-----------------------------------
GunDALF
03 Sep 2022 08:50


-----------------------------------
Nu am folosit wavelets. Am auzit cuvantul asta in diferite tutoriale dar... inca n-am ajuns la a le folosi.
Trebuie sa incepi s-o faci, la finalizarea stack-ului.
 Poti urca clipurile cele mai reusite pe un server de hosting, sa incerc si eu o editare?
Multumesc, ti-am trimis pm cu detaliile de acces. 
Vei gasi urmatoarele clipuri:
- Jupiter - 1.avi_converted.ser - exact clipul din care a rezultat imaginea cu Jupiter ata&#537;ată mai sus.
- Jupiter-v1.avi (12.8 Gb) - avi din care am facut .ser de mai sus.
- Jupiter-v5.avi (12.8 Gb) - acelasi video ca si *-v1* dar editat mai mult pentru reducerea zgomotului, conversia mai buna a culorilor din Blackmagic Raw in Rec.709, putin contrast, intunecarea cerului si scoaterea in evidenta a celor 3 sateliti.

- in clipul original braw sunt cateva portiuni unde ori e foarte multa miscare, ori turbulentele fac prea de neinteles imaginea. Clipurile la care am făcut share sunt constituite doar din portiunile utilizabile.

OK, o sa-ncerc si eu azi, sa vedem ce iese. Dar te complici mult cand creezi un clip din altul, incerci sa combini, sa scoti diverse portiuni din clipuri. Nu e nevoie, programele de stack stiu ce sa faca, ce frame-uri sa aleaga pentru stack. Evident, tu vei interveni sa le spui ce procent dintre cele mai bune frame-uri sa le proceseze, dar nu trebuie sa-ti bati prea mult capul in rest.

Pentru upload, iti recomand serverul MEGA, merge muuuult mai bine pe download. Acum eu descarc cu 4-5MB/s...