-----------------------------------
florin1982
28 Apr 2006 17:33


-----------------------------------
Nu observ decat frustrare in raspunsurile tale.
Prima conditie sa se intample ceva este ca TU sa construiesti si sa nu astepti pe altcineva.
Nu stiu cat ai lucrat tu cu ESA... dar cat am lucrat eu cu ESA si cu NASA nu am venit niciodata cu mainile rosii. In prezent chiar pregatesc experiment pentru NASA... oare mi se vor inrosi mainile? nu stiu despre mainile mele dar sunt convins ca venele unora au de suferit...

Nu stiu cu ce baieti ai discutat tu de la ASR si probabil ca in orice organizatie exista fel si fel de oameni. EU nu m-am referit la aceia ci la ceilalti cu care se poate face treaba. NU ma intereseaza cei ce nu pot ci ma intereseaza cei ce pot! 

Printre ratatii aceia (care s-au tulit) ma aflu si eu (probabil nu in aceeasi locatie geografica) dar nu inteleg de ce mi-ar da in aceste cazuri US bani (o fi si asta politic?) pentru studii de aerobraking... Si chiar de ne-am tulit este posibil sa ai o mica surpriza... sa ne intoarcem sa-ti facem concurenta ca vad ca ti-e cam frica de competitie...

Cat despre batut cu caramida in piept... nu s-a batut nimeni cu caramida in piept. Faptele au fost prezentate asa cum sunt si asa cum s-au intamplat. SI DA faptul ca Romania este membru cooperant ESA reprezinta un avantaj in momentul de fata care sper eu sa fie si fructificat!

Nu cred ca a pus insa nimeni la indoiala faptul ca economia romaneasca are nevoie de "cap compas" mai bun decat cel care exista in momentul de fata... dar acest cap compas nu se atinge cu atitudini de genul tau ci cu atitudini de genul meu (da, aici ma laud!).

Cu stima,
Florin