-----------------------------------
varadinagypal
26 Noi 2022 22:36


-----------------------------------
si iata aici coltul astro din R&D-ul multinationalei la care imi petrec, printre altele, si pauzele de masa:

Portret de familie, dispozitive pe care le-am construit &#537;i programat pentru ersatz-obsi, adică pauza de masă la job, singurul loc de unde am acum acces la cer. Codul sursă etc găsi&#539;i pe site-ul meu sau mă întreba&#539;i PM.
1 (sus): sursă multicanal, A: sursă de tensiune &#537;i monitorizare de tura&#539;ie ventilator, cu alarmă, arduino nano; B: sursă de curent pentru răcire Peltier; C: sursă de tensiune 5V &#537;i D: sursă de tensiune 12V
2 (doză, stânga): controller roată &#537;i identită&#539;i filtre, motorizare roată etc, microcontroller arduino nano, ATMEga 328P
3 (doză, mijloc): controller EQ3. Cel de fabrică a ie&#537;it la pensie. Asta &#537;tie comenzi ST4, are un ecran OLED, diferite moduri etc, microcontroller ESP32
4 (doză, dreapta): vechea _săpunieră_, această versiune cu ESP32, prime&#537;te comezni UART &#537;i emite comenzile ST4, &#537;i comunică cu perifericele de mai sus.
5 (jos, săpunieră) controller focalizator, arduino nano, controlează motora&#537;e DC
6 (jos, doză) simulator/tester de identită&#539;i pentru controllerul de roată de filtre de la punctul 2, un banal poten&#539;iometru