-----------------------------------
Dbird
14 Feb 2023 20:52


-----------------------------------
Da draga Zoth, ti-am dat intotdeauna dreptate. Nu este doamne fereste vreo polemica. Daca eu mai folosesc in rewievuri denumirile de marketing, trebuie ca toata lumea sa inteleaga ca explicatia efectiv stiintifica este cea prezentata de tine si de ce nu si de alti colegi ai nostri. Asa am zis mereu. Dar, randurile mele in general sunt dedicate incepatorilor din domeniul binocular.....am mai zis .... cei cu vechime nu au nevoie de mine fiind stapani pe cunostiinte necesare si pe ochii lor in context cu un echipament optic. Din aceasta cauza eu simt ca este oarecum mai usor sa identifici un binoclu, functie de termenii acestia relativi mai ales cand nu ai posibilitatea sa il testezi efectiv. Chiar eu ma folosesc intens de descriile prezente pe site si poze.....am ales mult asa si pot spune ca desi eroarea a existat ea a fost suportabila....spre mica  :D . 
Ca si incheiere as spune .... cititorilor mei .... Puteti alege si analiza un binoclu dupa termenii de marketing prezentati de mine dar din punct de vedere stiintific si corecte ste asa cum scrie mai sus colegul nostru zoth. Daca binoclul va deveni o pasiune voi ce sunteti acum la inceputuri, trebuie sa invatati corect asa cum ve-ti gasi atat pe forum cat si in documentatiile stiintifice din domeniu. Daca nu va deveni o pasiune atunci ..... Sfatul e inutil..... :D