-----------------------------------
romh
16 Mai 2023 21:04


-----------------------------------
Salut, eu desigur vorbesc despre experienta proprie si cred ca am miopie, o sa citesc si despre astigmatism mai tarziu. In momentul cand dau jos ochelarii, sulafat si sheliak din Lira abia abia se vad doar daca folosesc vederea periferica... Poate ca asta depinde si de poluarea luminoasa dar in momentul.cand vrei sa indrepti binoclul spre cer spre o anumita zona trebuie sa reusesti sa vezi zona aia. Nu merge sa ma uit la zona aia apoi sa dau ochelarii jos si sa indrept din nou binoclul acolo unde nu se mai vede nimic. Sapt trecuta am stat si m-am uitat mult timp la cer doar cu ochelari, fara binoclu, atat de frumos era. Ma bate gandul sa imi iau dioptrii mai mari :). Am observat niste ochelari omegon 2x si tare vreau sa vad un review la ei. Stiu doar ca m-am chinuit cu datul ochelarilor jos. A fost mai ok cred cand am lasat ochelarii pe ochi, dar a trebuit sa ii calibrez din nou si am bagat ochelarii in protectii asa de tare incat eram ingrijorat ca se freaca de lentile si se zgarie, asta probabil depinde de protectii deja.

Dar cred ca Jack se refera mai mult la hiking si drumetie. Acolo problemele mele nu mai conteaza. Scuze de offtopic, ma opresc aici.
.