-----------------------------------
romh
03 Iun 2023 22:11


-----------------------------------
Este ok Mircea, nu prea am timp de cetit decat in graba in ziua de azi. Daca o sa aprofundez poate o sa caut pdf-ul online. Parlesc un pic dar nu as spune ca am fost incantat de franta. Si totusi indiferent de impresia negativa pe care firmele franceze multinationale o fac in lume am fost mereu impresionat de justitia franceza. Multe cercetari si investigatii internationale de coruptie de rasunet unde o sa gasiti nume ca fbi sau dep de stat, au fost de fapt initiate de procuratura franceza. 

Nobody fa-te comod, mai avem de implementat navigatia pt acest instrument... Ma gandeam ca ce este asa de greu... Folosesc un inclivometru cu raza mare si un compas cu raza mare si am rezolvat problema... Problema este ca nu o sa reusesc sa fac un compas cu raza mare din cauza campului magnetic neomogen... Si atunci mi-au revenit in minte si chestii invatate la universitate despre gps... De fapt stiam asta si stiam ca este un motiv pt care astronomii folosesc polaris dar e o diferenta intre a sti si a face.

Acum nu cred nici ca o unitate IMU ar fi deajuns. Si asta pt ca si telefonul meu cu accelerometru si gps are eroare foarte mare cand ma uit pe cer. Sau cel putin asa imi pare.

Weekend linistit in continuare.[/u]