-----------------------------------
CristiB
31 Iul 2023 19:31


-----------------------------------
Astazi am vizitat noul shop Swarovski Optik deschis de aproximativ o luna chiar in complexul turistic/ fabrica Swarovski .
Scopul a fost sa vad daca pot sa-i alatur lui 8x56 fratele mai mare 15x56. Aveam o informatie de anul trecut privitoare la o reducere de 30% pentru angajatii Swarovski. Cineva de la ei a acceptat sa ma ajute cu binoclul dar, surpriza, anul aceasta reducerea s-a diminuat la 15%. Am amanat deocamdata achizitia insa m-am dus singur la magazinul nou deschis si din discutiile cu cei de acolo am aflat ca daca imi inregistrez 8x56-ul pe site-ul swarovskioptik.com mai primesc inca un an suplimentar de garantie, asa ca acum sau facut 11.
Ceea ce e curios legat de pret e faptul ca direct de la ei nu primesc nici o reducere, dar daca il cumpar din Germania, asa cum am facut cu 8x56, pot primi o reducere de pana la 30% .

Silviu, am gasit solutia cum sa tii in mana un Swarovski (ma refer la remarca ta din topicul  ,,Binoclu de calitate 8x56"), si chiar mai multe, te sui intr-un autobuz, te dai jos aici, mergem la magazinul respectiv, si te poti distra cu optica lor cat vrei, instrumentele sunt lasate atat in interiorul magazinului cat si afara la discretia vizitatorilor, dupa cum se vede si in fotografii.
Personal am testat cateva binocluri dar si un BTX 35x95. Am facut si o fotografie prin el insa imaginea SLC-ului o gasesc ca fiind mai luminoasa si cu culori mai pronuntate. Insa e bun si acest BTX, mai ales ca poti privi cu ambii ochi si bate si la distanta mare.