-----------------------------------
Mircea Pteancu
28 Feb 2008 23:11


-----------------------------------
Oameni buni,haideti la fapte.
Aceste discutii sunt mai mult decat interesante,cu numai zece ani in urma pareau imposibile la noi.Dar putem face mai mult.Haideti sa ne intalnim la un ''Occular Party'',bine pregatit.Desigur este greu sa participe majoritatea pasionatilor de ATM.Dar asa cum Doru mi-a sugerat intr-un email privat,am putea sa ne adunam amatorii din Vestul tarii,din Timisoara,Arad,Oradea....Sa aducem cu noi telescoape si oculare,materiale tiparite si in format electronic ,legate de subiect.Sa facem comparatii,sa discutam,sa tragem concluzii,fiecare apoi sa decida pentru sine.Timisoara a fost ,si este, o Mecca a ATM-ului romanesc,deci asteptam niste reactii pozitive intai de acolo.Ca noi nu avem la Arad Nagler-e.
Locul trebuie astfel ales incat sa depindem cat mai putin de timpul probabil,adica sa putem oricum sa facem teste la mira.
Si sper sa nu fiu gresit inteles ,nu am zis despre amatorii din zona de Vest din spirit Kossovo,ci pentru ca distantele mici se parcurg usor si repede,deci actiunea este fezabila intr-o Sambata dupa-masa si seara.Si in spiritul deschis al acestui forum ,pot participa toti amatorii indiferent de sex,varsta,rasa sau orientare sexuala.Mircea