-----------------------------------
sorini
18 Aug 2023 22:14


-----------------------------------
Multumesc tuturor!
Si in ordine:
@valy: este exact scopul dorit; excursii pe munte (pe care mi le doresc foarte mult), sau cand plec cu bicicleta (atunci cand mai am timp). Dupa cum am zis, l-am testat pe noapte mai mult de curiozitate, deoarece il voi folosi in special ziua. Si nu din cauza aperturii, pt care nu am observant reducere de luminozitate (la testele cu un ochi pe direct si unul prin binoclu)
@tudor: sanatate si tie si cer senin
@mircea pteancu: ca de obicei si ca la fiecare intalnire a noastra apare farmecul unei mici istorii. Este inca foarte vie ultima noastra discutie despre Galilei
@cristib: am admirat sincer din start initiativa ta si regret utilizarea termenului strecurat dintr-o nefericita conjunctura, ivita datorita faptului ca mesajul initial l-am scris la sericiu, unde se discuta in paralel de o&#8230; licitatie! Felicitari si toata admiratia pt initiativa.
In aceasta perioada, am mai folosit ocazional binoclul:
plus: greutatea, care-l face practic insesizabil la transport, focusul foarte precis si ferm, faptul ca nu necesita reglajul dioptiei pe canalul drept dupa modificarea focusului, colorit viu, luminozitate echivalenta cu ochiul liber
minus: efectul de hublou
Numai bine