-----------------------------------
KOLS
23 Aug 2023 11:15


-----------------------------------
Salut, Erwin!

Wow, ar fi foarte fain sa particip la un star party sau o mica adunare de genul asta!
Exista un calendar, din cate am vazut, dar pare ca nu este niciun eveniment de tipul asta in viitorul apropiat.
Prundu pare sa fie si putin mai aproape, si cu un cer putin mai curat. Cred ca acolo m-ar tenta sa merg prima data! Sper sa nu decolimez de tot Dob-ul pana la destinatie, hahaha  :lol: 

Ar fi super sa incerc si alte oculare cu Bresserul meu, chiar simteam ca traiesc intr-o mica bula si nu imi puteam inchipui cum se comporta la un EP de 10mm sau 30mm. Singurul cu care am mai experimentat este un 25mm dar din pacate acela este un stock eyepiece, ceea ce afecteaza considerabil calitatea (ma gandesc).

In ultima parte a mesajului te refereai cumva la TS-Optics? Daca da, chiar ma gandeam sa cumpar un UWA de la ei...Sa refocusez de fiecare data nu prea m-ar deranja :D deja fac asta cand schimb EP-urile pe care le am momentan si m-am obisnuit, more or less! Din alte puncte de vedere (optica/build quality/etc) ai recomanda TS-Optics? :)