-----------------------------------
Cristian Kata
24 Aug 2023 23:15


-----------------------------------
Intrebarea era simpla: care model de Nikon poate fi cumparat la un pret putin mai mare decat Delta Explorer 10x50? Nu e nici o influen&#539;ã sau ceva de acest gen. Cu toate minusurile lui, Explorer nu e usor de batut, optic vorbind. Omul a cerut un sfat pt achizi&#539;ie pana in 700 lei (daca bine retin), eu stiu ca tot timpul e ceva mai bun, dar gandeste-te ca multi de pe forum nu au un binoclu de nivelul lui Explorer, unii dau bani grei pe CZ 10x50 Jenoptem/Dekarem, depasite optic de Explorer inafara campului vizual mare la CZ dar care are un neclar incomparabil mai mare decat Explorer. Acum iti pun o intrebare, sa vad daca raspunzi sincer: Tu ai fi multumit sa folosesti acel Nikon la care te gandeai, ai fi multumit de el? (Avand in vedere ultima ta achizitie....convinge-ma :) )

Initial am vrut sa ii propun tot Lacerta, Smart 10x50, dar nu se incadra in pret, deci de Lacerta nu "scapi" in sectorul lui de pret, Explorer,Smart,Elite,Prime, parca sunt gandite asa incat sa sparga piata in acest sector de pret, parerea mea :)