-----------------------------------
Polaris the Cepheid
01 Mar 2008 22:41


-----------------------------------
off-topic: s-a bagat religia in generala si liceu ca sa iti poata afla de lucru un absolvent de la seminar care nu aajuns popa deja-nu pentru ca ar fi ceva super important de invatat de la materia asta


on-topic: astronomia este ceva care nu tine neaparat de studiul aprofundat al matematicii si fizicii etc. tine in egala masura de placere si mai ales dorinta de A AFLA MAI MULT despre ce ai deasupra capului (ma refera la cer!)

Acum sa fim realisti sunt destui adulti in toata firea care au tupeul sa zica: NU STIU CUM ARATA UN TELESCOP---asa ceva este inacceptabil.Cand aud asa ceva parca imi cade ceru' in cap si nu imi vine a crede cata incultura si ignoranta avem in tara asta!

Daka inviti pe cineva la observatii cu tine se uita si zice: ce vezi acolo?extratestri?incredibil!

Statul roman, desi ia o gramada de taxe si impozite de pe oameni si firme, spune in continuu :nu avem destule fonduri!- ar muri daka ar investi in ceva asa cum este astronomia.Nu ma mira faptul ca majoritatea studentilor opteaza sa mearga in strainatate.

PS:Vizavi de subiect---va bateti capu' dejeaba oricum statul nu face nimik pt a se debarasa de invatamantul asta rigid bazat mai mult pe teorie.

PS2: "observatii ochiometrice"-----Mosule ii criminala expresia!!!! :lol: