-----------------------------------
Bivanus
01 Oct 2023 06:26


-----------------------------------
Via&#539;a... atât de minunată... atât de bizară...mai ales cand ma gandesc la sirul de intamplari intamplatoare care au trebuit sa se intample pentru ca eu sa ajung de partea gresita a oceanului , in acel loc bizar unde etajul 1 nu exista ca e Parterul si sare numaratoarea direct la 2. 
Dar , daca tot sunt aici , m-am gandit să-l salut pe Don Pensack de la Eyepiecesetc &#537;i să văd dacă îmi pot potoli setea de Naglere starnita de 9mm luat de la un coleg de forum; asa ca momentan nu mai mi-e sete , doar foame nitzel ca EP-urile costa asa ca acum sunt la cura de C.P.-i ca sunt ieftini pe aici. Asta e , nu poti sa le ai pe toate.
Ca sa nu ma plictisesc , cand am plecat am bagat-o in traista si pe Miss Violet , care a vazut cu ocazia asta locuri neasteptate si s-a trezit ca i s-au infipt in...partea dorsala... chestii la fel de neasteptate. Evident , arata in continuare grădinile violete, dar sunt mul&#539;umit că este u&#537;oară &#537;i portabilă. Dacă o lentila singulara a fost buna pentru Galileo, este cu siguran&#539;ă bine pentru mine &#537;i trebuie să recunosc, cu un Tele Vue in partea din spate, nu este chiar a&#537;a de rău nici cu un OTA 70/350 : Jupiter cu toate cele patru luni &#537;i o stea care pare o lună a cincea , Saturn arătândusi clar inelele spre încântarea colegilor cu care împărtă&#537;esc priveli&#537;tea si C.P.-ii &#537;i, ca întotdeauna, frumoasa Selene care isi pune craterele, col&#539;urile &#537;i crăpăturile la vedere.