-----------------------------------
eduardflorin
20 Oct 2023 20:32


-----------------------------------
Buna seara , va multumesc pentru raspunsurile pozitive ! apreciez mult primirea calduroasa!
Mircea Pteancu asa voi face , multumesc!
Erwin in sibiu e destul de multa poluare cu lumina dar cand merg la tara e divin , este intuneric si un cer cum ar trebui sa fie in mai multe locuri.
Am cateva oculare 1.25 care sunt decente si isi fac treaba bine, am vazut ca tot cele vechi sunt mai deosebite. 
Am avut noroc sa pastrez o trusa de optica de microscop , oculare de microscop , am reusit sa le adaptez si se potrivesc fix ca cele de 1.25 , cele de microscop sunt facute de ior si sunt super clare, ridicol de clare , unele sunt wide altele sunt super luminoase , diferenta enorma intre optica de azi si ce optica era inainte .
Voi pune si cateva poze .
Mircea Pteancu sigur, chiar ar fi frumos!
Consider e super fain sa poti vedea cum se comporta si cum se vede alt telescop , ocular , binoclu , fiecare are gusturi diferite cand alege instrumentul .
Un lucru care imi place enorm de mult este sa adaptez , sa rezolv probleme gen schimb trepiedul , sa caut soluti cand ceva se rupe si nu merge, apreciez persoanele care isi fac lucrurile lor gen monturi , trepiede , chiar si telescop , oameni deosebiti!