-----------------------------------
Dbird
13 Noi 2023 20:16


-----------------------------------
Cum sa ma supar?  :D Din contra sunt chiar bucuros ca se nasc discutii frumoase, pasionale, unele nostalgice dar totul vibreaza de pasiune , caci asta ne caracterizeaza, as spune, pe toti in aceast forum. Si chiar daca pasiune principala este de domeniu astro avem loc in jurul ei si de alte activitati interesante.

Eu asa cum este si normal (la anii mei) am inceput si eu cu germaniu, apoi siliciu ..mos etc ... dar mi-a ramas in ureche sunetul de tub. Am fost un rasfatat al sortii caci am avut de pe la 4 ani in casa un radio (l-am tinut pana am implinit 22 de ani!). Ural 45 parca se numea si avea si pick-up ... apropos, penibila intamplare : 
zilele trecute am cumparat un AIWA APX-680BT ... jenanta realizare ... bratul avea probleme mecanice sarea inapoi pe rile si zgaria dskul, toata cutia (5KG!) statea pe 4 picioare cu arcuri !!! iesirea de digital (usb) dadea zgomot digital ce bruia semnalul ...  incredibil dar mecanica grobiana a vechiului Ural 45 era la 10 Km de scula moderna.... pe de alta parte singurul canal ok era cel analoig pe mufele RCA, care era ok , fara brum sau allti paraziti ... doar sa nu stranuti langa el!
Am fost lejer deceptionat caci suma 739 de lei este o suma mult prea mare pentru o astfel de scula.