-----------------------------------
CristiB
19 Mar 2008 22:41

Re: bani tai
-----------------------------------
tu poti sa faci ce vrei ca sunt banii tai,dar sa sti ca nimeni de aici nu ar avea motiv sa te-nvete prostii! montura EQ nu prea ai nevoie la observatii vizuale,mai satisfacatoare e o montura dobson(nu tremura aproape deloc) asa ca ia un dobson de 200mm si o sa ai multe de observat iar pe urma poti sa-ti iei si montura la el si orice altceva dar nu te grabii ai prea multe de invatat si sa stii ca cei care ti-au dat sfaturi sti foarte multe despre optica si despre piata de accesorii astronomice din romania. Eu nu am intrebat pe nimeni si mi-am luat un junk telescop cu care vedeam luna si cam atat iar pe urma mi-am luat un doson de 200mm si sunt multumit,dar tu ai sansa sa inveti de la cei mai buni de pe la noi!
  Cel care invata din greselile proprii e destept insa cel care invata din greselile altuia e intelept! Fi intelept!!!!
Multumesc de tonul foarte cald! Dobsonul tau intradevar e o masinarie faina. Sunt constient ca am de invatat de la cei mai buni de aici , de asta am si apelat la ajutorul lor. Ideea e ca imi vine acest telescop, pe care e drept ca nu sunt obligat sa il cumpar, ma refer la Norconia, si acum nu prea stiu ce sa fac.