-----------------------------------
CristiB
19 Mar 2008 23:07


-----------------------------------
Mai telescopul cumparat de tine este standard. Adica telescoape cu aceste caracteristici sunt produse de toate firmele din lume. Nu e un telescop slab ca optica dar mecanica e la fel de importanta. Si este posibil sa fie slabuta mecanica si sa fi dezamagit. 
Eu de asta ti-am recomandat altul.
Numai bine!
Nu am cumparat acel telescop, de asta va si ,,stresez" cu intrebarile! Multumesc Catalin pentru sfaturi, ai fost foarte activ! Acel telescop e postat pe un site de arme Arrow. Acum sunt in constructie acele pagini si nu se vede imaginea dar au zis ca il primesc vineri la mine in Iasi. Apare intr-un catalog al firmei dar nu pe site-ul principal. http://64.233.183.104/search?q=cache:LSKTj3NurGcJ:www.norconia.de/nor_downloads/nor_catalogpdf.pdf+NORCONIA+900X114&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

Minusurile m-ar interesa la optica, mecanica mai putin!
Dar daca spuneti ca Astromaster ( Celestion) e mai bun o sa fac cum spuneti voi! Daca o sa ma intrebati si pe mine ce arma de autoaparare va recomand o sa va dau cel mai bun sfat, asa ca trebuie sa dau Cezarului cei al Cezarului, si lui Dumnezeu cea ce e a alui Dumnezeu(parte care de obicei lipseste cand se foloseste aceasta ,,vorba".