-----------------------------------
Niky360
27 Feb 2024 18:10

Vand Montura StarAdventurer
-----------------------------------
Salut,

Dupa cum spune si titlul, se vinde montura StarAdventurer, primul model, fara wifi, de culoare rosie. Functioneaza excelent, am folosit-o in 90% din cazuri doar cu acumulatori (4xAA) si nu am avut probleme. S-a "chinuit" doar cu luneta TS care este in celalalt anunt si camera Canon6D. 
In medie, la dist. focala a lunetei de 420mm am folosit expuneri de 30 de secunde fara "throw rate" mare (ba chiar deloc avand in vedere ca nu sunt asa pretentios), dar am putut face expuneri si de 60 sec. cand am echilibrat tot setup-ul perfect.
Este ultra portabila si usor de folosit odata ce este aliniata polar.

Vine in pachet complet: L-bracket, bara de contragreutate si contragreutate, trepied. Deci gata de pus la treaba cu orice echipament. Pe declinatie are surubul de conexiune 1/4".

Pretul cerut este 1299 lei, fiind la nici 50% fata de pretul de magazin (2188 StarAdventurer Pro pack + 525 trepied), deci nu cred ca ar mai fi ceva de negociat. Gasiti poze facute cu ajutorul acestei monturi pe pagina mea de FB: https://facebook.com/astronick1

De mentionat, lipseste un surub la trepied, dar fara afectarea performantelor dpmdv, odata pusa tava de acceosorii, trepiedul ramane oricum rigid (vedeti poza).
In rest, are urme clasice de utilizare pe sina de la L-bracket si clema de prindere a monturii.