-----------------------------------
alzz
30 Mar 2024 14:37

Skywatcher 254mm - 1200mm + oculare
-----------------------------------
Salutare tuturor! Datorita lipsei de spatiu si portabilitate ma vad nevoit sa renunt la un telescop drag mie.
Dupa cum spune si titlul anuntului, nu mai are nevoie de nici o prezentare, acesta se afla intr o stare foarte buna, nu are praf, a fost ferit si de interperii, oglinzile sunt colimate perfect , nu necesita ajustari. Montura este una din lemn masiv, foarte rezistenta  pe care eu am confectionat o. Se poate adapta la o montura eq- az foarte usor, aceasta avand sina de prindere. Intreg pachetul contine:
 - 3 oculare: cel de la Skywatcher de 28mm care este de 2",
                       Orion ed 12.3mm fiind de 1.25"
                       Omegon le planetary 6mm tot de 1.25"
- focal extender x3  de la explore scientific de 1.25"(mi a fost foarte util , brusc iti dublezi numarul ocularelor &#128517;)
- adaptor de la 2" la 1.25"
- luneta cautatoare
- foarte important: husa transport.

Pretul cerut pentru intreg pachetul este 3.300 Ron aproximativ 55% din pretul de achizitie.
Accept si diverse schimburi cu ceva mai mic sau/ si monturi . Se ridica doar personal , neasumandu mi in nici un fel transportul prin firme de curierat. 0723.757.299
                                                                                                                                            Cer senin!