-----------------------------------
tudor
05 Apr 2024 13:59


-----------------------------------
Nu pot sa stau indiferent la atata suferinta produsa de niste producatori carora nu le pasa deloc de consumatorul final, asa ca m-am hotarat sa va dau o mana de ajutor, sa va ajut sa scapati definitiv de acest stres insuportabil la care sunteti expusi. Sunt dispus sa platesc transportul integral si sa va scap de aceste epave, nu stiu cum as putea sa mai dorm cand as vedea ca am 1mm abatere la oculare, sau daca acoperisul pe prisma nu ar sta apasat pe prisma....uff, ce situatii delicate.  Ma puteti contacta linistiti cand vreti si eu trimit curierul la voi sa le preia. Amabalati bine pt ca....sunt si radioactive din ce am inteles, practi ma gandesc si la sanatatea voastra, nu va sfiiti sa le trimiteti, pt mine e o mare placere sa va pot ajuta sa uitati de aceste cosmar numit APM. Incerc sa (imi) fac si eu un bine.... :)
Mul&#539;umim Cristian, dar dupa cum citesti in postarile noastre anterioare, problemele de diferente de extindere ale ocularelor au fost rezolvate atat de Zoth cāt &#537;i de mine.