-----------------------------------
Armand Popa
09 Apr 2024 08:22


-----------------------------------
Erwin, foarte buna achizitie, iar pretul este chiar modic fata de pretul normal. 

Eu folosesc de ani buni Sky Safari 6-7 Plus cu succes, practic am devenit in persoana montura goto...gasesc orice extrem de repede,  si nu imi scapa nici un obiect ce poate fi vazut...cei care au fost cu mine la observatii pot confirma.  

Ii poti seta niste cercuri ce corepund campului vizual al ocularelor sau a cautatorului impreuna cu telescopul folosit (toate se prestabilesc in aplicatie) Mai mult poti intoarce imaginea pe orice axa (in functie de telescop, ca o fi refractor sau reflector sau neintors binoclu), poti seta numarul de stele vizibile in functie de poluarea luminoasa si tot felul

Practic vezi exact acelasi lucru in ocular/finder cat si pe ecran, iar asta ajuta foarte mult la identificarea obiectelor.

Dupa ani de folosire, pot spune ca nu ma deranjeaza lumina rosie a telefonului deloc. Il folosesc in modul ecran rosu, dar nu tot timpul pe luminozitate minima, ca ajung sa nu mai vad bine ecranul :) 

Cer senin
Armand