-----------------------------------
admin
28 Mar 2008 00:58


-----------------------------------
Este regretabil ca uneori sar scantei intre membrii forumului. Nu este prima data si cu siguranta vor mai fi si alte discutii descurajante pe viitor. Nu pot decat sa dezaprob aceste situatii neplacute.

Nu am urmarit in detaliu discutiile din ultimele zile, insa eu sper ca Mircea sa revina asupra deciziei sale. Fac apelul acesta deoarece este mai usor sa pastrezi un membru bun decat sa gasesti altul cel putin la fel de bun. 
Incercam cu totii pe acest forum sa formam nuclee de competenta pe diverse domenii (optica, astrofotografie, selfmade, cosmologie, etc) si nu este usor. Aceasta deoarece sunt intr-adevar putini astronomi amatori si pasionati in Romania. Multi dintre acestia sunt membrii in acest forum. Altii sunt (si) membrii in diverse organizatii si cluburi sau activeaza pe liste de discutii. Egal pe ce platforma activam, daca ne faultam reciproc si nu suntem uniti nu vom ajunge nicaieri. Eu sunt insa optimist si sunt convins ca, cu ajutorul vostru putem trece peste asemenea banalitati.

Ar mai fi ceva, de altfel valabil pentru toti membrii forumului. 
Stergerea sau modificarea tardiva a mesajele proprii pot rupe contextul, flowul discutiei in care acestea au fost postate. Va rog evitati asa ceva pe viitor.

Mercy,
Marian