-----------------------------------
sorin georgescu
22 Mai 2024 19:08


-----------------------------------
esti dragut, merci! :D  Stiam si eu de sectiunea "mica publicitate de aici"  ....dar daca omul e din provincie.....FAN, deschidere la primire?! Ai timp si ai cum sa-ti dai seama?! Poate daca e total praf sau cioburi).
De F64 nu stiam ca au binocluri. Pana acum niste ani treceam des pe la ei, nu am vazut niciodata. Esti sigur ca te poti duce la F64 si sa probezi un binoclu INAINTE de cumparare?! (au la proba?!?!) Si cum faci?! Le spui sa astepte putin pana te duci afara in bulevardul Unirii ? (dar nici acolo nu ai cine stie ce de vazut la distante mari).
Despre dugheana asta "Focus" habar nu aveam (nici online) dar pe langa oferta subtire, oare daca mergi la dugheana poti sa le iei in maini sa te uiti prin ele.... le au acolo ... la proba ?! :roll:
https://www.google.ro/maps/@44.4594351,26.0960036,3a,75y,133.4h,83.29t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUFxfG6cMXXOWSMq0eJ3B7g!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
La emag sigur faci proba si comparatii INAINTE de cumparare! :lol:  :lol:  :lol:
La shop.yellowstore imi imaginez deja cum ne asteapta pe str Mandeleev nr.5 cu ciucuri de binocluri ca bananele in pomi, numai sa le pipaim si sa le probam! (INAINTE sa facem comanda si evident, sa platim!) E spatiu mare si larg acolo, ai si ce vedea prin binoclu din casa scarii in usa liftului  :lol:  :lol:  :lol:
Apropos, cand mi-am cumparat anul trecut facatura aia de 180 lei din talciok am probat pe turnurile Asmita si cosurile de la CET Sud. Sunt perfecte pentru proba! Ai acolo si stalpi de inalta tensiune la mama naibii si mai sunt destule de privit la distante considerabile. Ca asa cum stim, un binoclu isi dezvaluie probleme mai ales la distante mari (adica nu mici)