-----------------------------------
horatius
04 Apr 2008 15:14


-----------------------------------
E acelasi binoclu, din aceeasi sursa ca altele 15X70. Poti sa il iei mai ieftin cu sigla Celestron aplicata pe el si cu adaptor de trepied inclus. Vezi www.skywatcher.ro pentru detalii sau alte magazine.


Salutare la toata lumea!

Dupa cum vedeti ... sunt nou pe acest forum,desi am citit inainte cam tot ce m-a interesat de pe acest forum.

Acum sa trec la subiect: as dori sa-mi iau un binoclu pe care sa-l folosesc atat la observatii terestre cat si la ce astronomice.Citind unele review-uri,recomandari si pareri si cautand pe net m-am hotarat la acest model: http://instrumenteoptice.ro/produs_i.php?cod=TS%201570%20LE  mentionez ca am un trepied mare care-l folosesc la camera foto,deci pot sa-l folosesc si la acest model care cantareste 1300gr.
Astept niste pareri de la cei care se pricep in acest domeniu.Se merita sa dau banii pe acest model? Daca nu se merita astept sa-mi recomandati alte modele ... bugetul maxim este de 500 lei.

Sper ca cel care a initiat acest topic nu se va supara pe mine ca m-am bagat aici,dar nu am vrut sa mai deschid un topic nou pe aceasta tema!