-----------------------------------
CristiB
17 Iul 2024 15:06


-----------------------------------
Silviu, ca sa nu mai spui ca sunt setat pe silentios, uite raspunsul APM la E-mailul meu de astazi dimineata:

..Bună ziua, domnule ....,

 Nu, binoclurile cu inele albastre nu mai există.  Toate produsele noastre sunt supuse constant modificărilor &#537;i dezvoltărilor ulterioare.  Produc&#539;ia actuală &#537;i mai ales noul binoclu (pe care i-a&#539;i solicitat în mod expres) sunt a&#537;a cum le-a&#539;i primit.  Inelul de culoare diferită nu este nici un defect &#537;i nici nu are dezavantaje pentru tine.

 Dacă nu dori&#539;i acest binoclu excelent, trimite&#539;i-ne-l înapoi.

  salutari din Germania"

Acum lucrurile sunt clare, asta este excelentul model nou! Ce a uitat APM sa scrie in E-Mail este ca nu numai acel inel, fara dunga albastra,  difera de varianta anterioara, ci totul, inclusiv optica. 
 
Tudor, cunosc foarte bine vorba cu dai un ban dar stai in fata, insa in privinta APM chiar nu ma pot plange de asta, mereu am dat bani si am stat numai in fata.  In fata ghiseului, aproape ca ma cunosc personal cu angajatii, iar acum sunt profi si la impachetat, la asta ultimul chiar mi-am batut de departe recordul personal.