-----------------------------------
sorin georgescu
17 Iul 2024 18:57


-----------------------------------

Apropo, vad ca la teleskop-express.de, e un SH APM 16x70 ED; o fi cel pe care l-ai returnat tu?

https://www.teleskop-express.de/en/apm-23/binoculars-with-porro-prisms-99/apm-ms-16x70-magnesium-ed-apo-binoculars-with-nitrogen-fill-18055
Da ala e. De CN nu am timp, trebuie sa muncesc sa am bani pentru retururi. &#128522;
Dar si-au dat si ei seama de calitate, chiar inaintea noastra, nu e ceva nou pentru ei.
NU este acelasi, diferentele sunt mari:
1) cel de la  teleskop-express.de are dungi albastre, al tau nu are.
2) emblemele APM sunt total diferite. Cel de pe teleskop-express.de are emblema scrisa exact cum avea al meu returnat 12x50 ("vintage" uitat prin fundul depozitului).

PS - daca asta e noul APM..... eu as renunta la brandul asta.... (mai ales ca am patit deja niste chestii care arata ca e pura loterie sa cumperi un APM..... pe care LOGO e scris in cel putin 4 feluri.....Ce brand isi schimba LOGO pe produse..... vreodata?!?!..... Hai sa ne imaginam ca SONY sau Panasonic isi schimba LOGO pe produse asa de vreo 4 feluri aleatoriu si din cand in cand! Pana si branduri vai de ele nu isi schimba NICIODATA logo, asta insemnand nici caraterele literelor, culorile, proportiile..... dar astia nu numai ca schimba dar scriu si altceva, ba cu "Germany", ba fara, cu cu "telescopes", ba fara, cum se nimereste la jumulitorul de ratze acasa in tara aceea mare si departe!)