-----------------------------------
IACOB DUMITRU
02 Mai 2006 13:42

Antimateria
-----------------------------------
Dragii mei, ca sa poti vorbi despre antimaterie trebuie sa cunosti mai intai ce este aceea materie.  Dupa cate stiu eu, in momentul in care fizicienii doresc sa descopere "plamada" din care este alcatuita materia, se lovesc de principiul incertitudinii.  Acest neajuns face ca materia si energia sa para doua notiuni diferite.  In realitate, omniprezenta asimetrie generala si locala a spatiului inconjurator reprezinta un camp ideal de stocare a informatiilor.  Pentru a putea deslusi tainele acestui comportament asimetric aveti nevoie de o atenta indrumare in acest sens. Din fericire la sectiunea diverse a acestui site s-a publicat o serie de articole pe aceasta tema.  Daca doriti puteti face o lecturare a acestora, iar eu promit sa va raspund cu lux de amanunte la cele mai savante si de ce nu, la cele mai nastrusnice intrebari. Imaginea unui BigBang se produce in orice loc si in fiecare moment.  Fie ca acesta sa aiba loc in inimile si de ce nu, in mintea si puterea voastra de percepere si intelegere.

Va multumesc