-----------------------------------
tudor
06 Aug 2024 22:18

Montura E-IMAGE pentru binoscop de 8kg
-----------------------------------
Trepiedul  E-IMAGE AT 7402A poate sustine o sarcina de 40kg. Eu il am dintr-un kit E-IMAGE de macara tip brat paralelogram pentru video. Cantareste 3kg si are picioarele dintr-un aliaj din aluminiu si magneziu. Blocajele de extindere ale picioarelor au un sistem usor de strans.
Capul video fluid E-IMAGE GH10L poate sustine o sarcina de 10kg, el cantarind 2.5kg. Are 3 trepte de reglare a tariei glisarii pe orizontala, 3 trepte de reglare a tariei glisarii pe verticala si 7 trepte de contrabalas in functie de kilogramele si centrul de greutate al instrumentului. Bula cu nivela are buton de iluminare timp de 25 secunde. Placuta de prindere poate glisa pentru o echilibrare mai buna a instrumentului avand si sistem de siguranta. 
Aceasta configuratie de montura imi confera stabilitate maxima dar si miscare fina si exacta pentru binoscopul de 100mm. Iar functia de contrabalans imi da singuranta si usurinta in manevrare. Practic cu contrabalansul activ nu simti greutatea instrumentului cand il duci catre zenit de exemplu.