-----------------------------------
Cristian Kata
17 Aug 2024 20:37


-----------------------------------
Acum nu ramane decat o comparatie, eu cred ca o sa iti placa mai mult APM, ma refer strict la partea de optica, iar concluzia o sa fie contrara domnului de la APM, lui Sorin ii spunea un alt domn expert de la magazin faptul ca 8x56 e mult peste 7x50 iar daca 8x56 nu il multumeste....7x50 o sa fie chiar dezamagire :)))) (ambele APM), poate sa spuna el cum sta treaba cu "expertul" de la magazin, dar se poate ca aici sa fie altfel situatia, totusi sa zici cel mai bun din lume....e cam la risc, mai este Zeiss 7x50 B/GA T* Marine, eu am varianta mai veche dar din cati au pus binoclul asta al meu la ochi toti au zis ca e cel mai super din tot ce au vazut, oare varinta de azi cum o fi? la un pret de numai 12.000 lei (aproximativ) :))). Oricum, cred ca sunt mai multi curiosi deja care asteapta rezultatul, referitor la Zeiss 7x50 pot sa spun ca nici eu nici altii nu au miscat reglajele la oculare, de la 20m la infinit nu ai treaba, am un prieten care are o diferenta uriasa la dioptrii, daca el regleaza luneta pe pusca dupa ochii lui eu nu mai vad sa trag deloc, la fel si la binocluri dar la cz 7x50b nu a miscat nimic :).