-----------------------------------
dragos.n
03 Sep 2024 20:42


-----------------------------------
Da, acum vad si eu acest telescop de la TS.  Si e alta solutie decat cea de la Askar, dar cu aceeasi utilitate. Nici eu nu stiu cand a aparut Askar, dar seria Apo de la ei, care are tub in doua bucati, e cea mai recenta, de vreun an. Un an si ceva. Iar celelalte serii de la ei nu stiu sa aiba asa ceva. Deci m-am inselat.

Pe de alta parte, pentru o firma cu 4 ani si ceva vechime, numarul de produse de calitate, Fraunhofer cu 4-5 lentile, e cel putin semnificativ. Cate asemenea telescoape are SkyWatcher?

In 1990, credeam ca acest capitalism este raiul pe pamant. Si ''mi-am'' spart capul la propriu sa sustin democratia. Acum am vazut si cealalta fata. Asa ca sper ca vreo generatie viitoare va trai timpul in care toti oamenii vor vota fiecare lege, fara intermediari corupti de genul pseudo-reprezentanti deputati si senatori, care asculta de sefii mafiilor numite partide, nu de interesul celor care i-au votat.

Nu stiu daca semi-comunismul, sau semi -capitalismul chinezesc e mai bun. Occidentalii care au fost acolo, si nu sunt de la presa sau agenturi, spun ca da. Nu am cum, si nici nu cred ca voi ajunge vreodata sa verific. Poate cei mai tineri. Ce imi este mie clar este ritmul de dezvoltare calitativa care se observa acolo.

https://www.sharpstar-optics.com/Products/50.html