-----------------------------------
Cristian Kata
21 Sep 2024 20:23


-----------------------------------
Laci, nu avea prea mari asteptari...din ce am vazut scris de posesori campul e plat in ideea ca nu are aberatii geometrice dar nu in sensul ca ar fi clar. In plus ce am mai vazut eu la binocluri ieftine, care chiar au campul clar, e faptul ca au o rezolutie net inferioara celor care nu se lauda cu camp plat, inclusiv pe centru, si ma refer la binocluri de  300 eur. E adevarat ca fara comparatie directa te poate pacali, mai ales daca nu ti-au trecut binocluri mai bune prin mana, fiind tentat sa zici ca e wow, dar in realitate nu este asa. La modelul de care zici tu, in review-uri zice ca zona de clar ar fi maxim  75% din camp, asa am citit si cred ca este asa. Deci neaparat sa poti face retur in caz ca e sub asteptari.
Revin...
Acum am observat "Oricum,detin un Svbony SV205 10x42 si mi se pare un binoclu extrem de bun la banul platit,dupa mine probabil cel mai bun raport pret calitate din cate am vazut." Adica ai modelul despre care intrebi? Sau ai scris gresit? Ma gandesc ca nu intrebi pareri despre un binoclu pe care il ai in mana....