-----------------------------------
IACOB DUMITRU
28 Sep 2024 09:58


-----------------------------------
Am oferit un raspuns, sper convingator, domnului Catalin, modulatia este o caracteristica a tuturor mecanicilor, mai ales a celei cuantice.
Denigrati cu intentie,  nu am inteles care este stadiul fizicii, nu am vazut nicio demonstratie, niciun formalism dedicat, elocvent, convingator.
M-au socat in schimb postarile, mai ales semnele de intrebare expuse, nedumeririe care imi sugereaza ca fizica actuala nu este nici pe departe pe caii doriti.
Lasati fizica sa evolueze, sa nu mai dea motive de confuzie, sa fie mai productiva, mai potenta, indiferent de mijloacele avute la dispozitie. 
 Domnule Catalin, beneficiul de simturi capabile, prin absurd, sa va filtreze simultan toate informatiile modulate in jurul dumneavoatra ar fi echivalent cu anularea totala a cailor de comunicare, cailor de acces la informatie, sub forma de gluma, cui iar folosi sa fie permanent in prezenta sotiei, amantei, soacrei, consumatorilor, intelegerii si gandurile acestora etc...?
Tot aud că realitatea e o iluzie . O fi , dar e tot atât de subtilă &#537;i diafană precum iluzia unui pumn care se grăbe&#537;te către ochiul stâng (cel mai adesea).
Observ o dubla masura la domnul Erwin, nu e pentru prima oara, poate ca nu ar strica o masura menita sa disciplineze, sa impiedice acest abuz.