-----------------------------------
Cristian Kata
01 Oct 2024 17:17


-----------------------------------
Acum depinde ce anume au vrut sa copieze, daca au vrut sa copieze de ex un CZ conquest...cu regret pot sa spun ca l-au copiat perfect, cel putin la probleme, avem pe forum colegi care mi-au spus de problema iar eu nu pot decat sa spun ca nu e vorba de un caz izolat, decalaj la focalizare, chiar daca reglajul pt dioptrie e la ocular nu central, dar e made in Germany si asta e ce conteaza, in rest...inchidem ochii, daca la 6000 lei isi permit sa isi bata joc, atunci chinezul la 2000 lei poate sa isi permita orice. Sa nu se inteleaga ca sunt pro China, dar nu imi place sa vad "efecte adverse" comune la diferente de pret grase daca nu chiar obeze. Si uite asa avem fosile vii jermane, care nu mai pot muri pt ca folclorul romanesc le tine in viata si le mareste valoarea cu atatia "X"-si cat scrie pe binoclu, orice mizerie inutilizabila, pe olx sau prin piata de vechituri costa mai mult decat un binoclu nou si bun, in plus se adreseaza doar "cunoscatorilor si pretentiosilor". Culmea ca "dincolo" sunt la pret acceptabil (sunt si exceptii) sau chiar mic, dar cum trec in Romania valoarea explodeaza, semn ca la noi cumparatorii sunt chiar "cunoscatori" :)))).