-----------------------------------
CristiB
02 Oct 2024 13:18


-----------------------------------
... made in Germany  ..
Din pacate seria Zeiss Conquest made in Germany...nu e made in Germany, componentele sunt facute in fabrica lor din China ( Shanghai) asamblate prin Sankt Petersburg si doar verificate in locatia germana. Insa verificarea asta e doar functionalitatea din momentul respectiv, nu se apuca nimeni sa le desfaca asa ca Silviu si sa descopere abateri de 0,nustiucat la un exemplar sau altul. Deasemenea seria Conquest se detaseaza intr-un top al binoclurilor  ,,de fitze " prin cromatismul evident pe care il are.
Am avut doua din aceasta serie si pot spune ca de fitze e doar pretul in rest nimic impresionant.
Cine vrea ceva neaparat de la Zeiss, si mai vrea sa fie si foarte bun, ar trebui sa arunce o privire spre seria Victory.

Silviu, ai scris candva pe acest forum ca  ,,nu o sa tii niciodata un Swarovski in maini". Bineinteles ca te refereai la binoclurile lor cele mai noi si nu la cele ce au deja multe decenii in spate.
Eu cred ca fiecare a auzit macar o data in viata expresia  ,,ca sa apara schimbari la exterior trebuie mai intai sa te schimbi in interior". E o lege ce ne dicteaza soarta si pe baza ei Silviu as putea sa spun ca pana cand nu o sa renunti sa le faci bietelor binocluri ceea ce le-ai facut pana acum, sunt slabe sanse sa se apropie un NL Pure de apartamentul tau! &#128522;