-----------------------------------
Cristian Kata
02 Oct 2024 13:31


-----------------------------------
"Made in Germany" a fost scris la comanda celor din Germany nu a mea sau a chinezului. Pretul gras peste masura a fost dat de cei din Germany. Verificarea functionala tocmai ca nu a fost facuta, nu trebuie sa desfaci nimic ca sa vezi decalajul de focalizare la un binoclu, sau poate ca decalajul este in limite, probabil ca daca il pun in mana la 30 de persoane care au mai avut binocluri o sa observe doar una, iar daca il dau la 100 care nu au mai avut binoclu nu o sa observe nici unul. La 6000lei nu cred ca mai incape loc de scuze/argumente, scrie Zeiss, deci asta e calitatea la 6000 lei.
PS: pt mine nu are importanta daca e facut in China sau in Groapa Marianelor, chinezul face ce ii spui sa faca, daca vrei sa faca pe ieftineala asa face, daca vrei scump si bun si asa face, deci nu chinezul e problema, sa nu imi spuna mie cineva ca Zeiss nu stie ce face si cum face chinezul, stie exact, face ce cere Zeiss, cand vezi un produs pe care scrie Zeiss inseamna ca e un produs care il reprezinta, nimeni nu isi pune Zeiss pe binocluri inafara de Zeiss.