-----------------------------------
sorin georgescu
25 Oct 2024 11:08


-----------------------------------
cristib, sa-l stapanesti sanatos! 

In primul rand sa iti raspund la intrebare - eu am renuntat la comanda pentru cel de 6,5X cu reglaj independent (deci celalalt) deoarece am fost informat ca e mai slab decat actualul 8X si pentru ca cei de la Astroshop.ro m-au ignorat aproape o saptamana. Adica am platit din cont la initierea comenzii, plata s-a executat la banca si aparea ca "in asteptare". Pe site in cont logat NU aparea nici o comanda noua. Adica am efectuat online o comanda, am platit si...... nu exista nimic in cont logat pe site si nici un e-mail nu am primit! Adica practic comanda mea nu exista. Doar plata exista in aplicatia cu care vad contul din banca, aflata pe lista "in asteptare" (pentru NIMAX). Cand o plata apare asa, banii nu ii mai ai, sunt blocati "in asteptare". Deci pe scurt, sunt dati.

Dupa 2 zile am scris email, am primit raspuns automat ca s-a inregistrat mesajul si ca voi primi un raspuns in viitor. Nu am primit nici un raspuns.

Dupa 4 zile am scris un mesaj direct on-line pe site-ul Astroshop.ro - acesta s-a dus cu confirmare pe site (nu in email). Nici dupa asta nu am primit nici un raspuns.

Dupa 6 zile am scris din nou email si am pus in CC adresa gasita pe net de la NIMAX Germania (site-ul lor).

De data asta am primit un email cum ca nu e in stoc si se asteapta in curand sa vina, ca e pe drum, si sa caut in SPAM...... Am cautat in SPAM si in mama SPAM-ului (dar cautasem de la inceput, ca stiu problemele astea), NU EXISTA NIMIC. In acest mesaj mi s-a scris ca aceasta comanda e inregistrata si brusc, atunci, a aparut si in contul din site (verificasem cu 1 ora inainte cand am scris emailul trimis in CC si la NIMAX - deci dupa 6 zile nu exista). Dar partea pozitiva, comanda era cu data platii. La banca plata era si dupa 1 saptamana "in asteptare" (dar in acest email imi scria si ca plata va fi executata cand va exista confirmarea primirii noului stoc care e pe drum).

A doua zi am primit o informatie (de la cineva care se pricepe super mega bine in domeniu) ca versiunea 6,5X (IF) nu este la fel cu cel de 8X (care face subiectul topicului de fatza) si ca nu e la fel de bun si ca probabil il voi tine degeaba ca nu-mi va veni sa-l utilizez avand pe acest 8X minunat. Dupa cum stim, APM e un fel de "loz in plic" si modelele care par "surori" nu au nici un grad de rudenie! Eu am patit asta si cu 12x50 care este copil adoptat in familia lui 10x50 si 7x50. Cred ca ar trebui sa scriu si un review negativ, ca vorba ta, sa stie lumea!

In urmare le-am scris ca anulez comanda si mi-au anulat-o.

Si acum va intreb si pe voi...... Cum va simtiti cand faceti o comanda on-line, alegeti sa faceti plata pe loc si nu apare nici o urma a comenzii efectuate, nici in cont pe site, nici un e-mail, nimic ?! Si dupa aia le scrieti si nu primiti nici un raspuns! Si abia dupa 6 zile la al treilea mesaj apare si comanda inregistrata si raspuns!? Adica stati aproape o saptamana cu banii luati (blocati) fara macar sa aveti confirmarea comenzii! Ce parere aveti ???

...Probabil in viitor vom cumpara direct din China si vom sti o chestie, ca tot atat (sau mai putin vom astepta) si tot la fel de "loterie" va fi.....