-----------------------------------
sorin georgescu
25 Oct 2024 12:17


-----------------------------------
cristib, nu ai scris mare lucru despre acest 6,5x cu focus central. Totusi, din punct de vedere optic cum ti s-a parut? Ma refer la senzatii, de exemplu cum ti se pare aFOV-ul ?! Pare mare, pare normal la ce te-ai astepta? Si mai ales o intrebare - campul (marja) de claritate cum ti s-a parut? Trebuie tot timpul sa reglezi din focusul central sau reglat rar se vede clar peste tot ? Adica asa un scurt, mic review. Inteleg ca nu ti-a incaput nasul, posibil sa nu fi putut tine corect la ochi, dar asa ca o curiozitate, e petarda, e mediocru, e branza buna in burduf de caine sau e bun ?

Eu sunt in asentiment cu Cristian Kata, din poze pare frate cu Auriol de la LIDL. Este facut integral de plastic asa cum pare sau e numai o aparenta falsa in poze? Al meu de 8x ai vazut chiar si din foto puse de mine, pare de lux ca materiale si e in mare parte metalic. Asta cu FS la bratele pentru cracanare, zona focusului central pare complet din plastic "de Auriol". Si din pozele tale nu se vede coatingul daca e rosu movuliu ca la al meu, daca.... exista sau nu, daca e verde sau cum e ? Al meu e destul de intens colorat in rosu cu tenta movulie pe ambele parti.