-----------------------------------
sorin georgescu
27 Oct 2024 11:21


-----------------------------------
Luand in ansamblu aceasta postare as putea sa spun: unde dai si unde crapa! Eu am vrut sa-ti fac un bine. Sunt sigur ca altii au inteles ce am vrut sa spun.

Eu nu inteleg de ce cumperi cea mai petarda intre petarde de la APM (ca si din poze pare Auriol din Lidl) la pret de nici 230 euro dupa care te plangi ca nu incape nasul si returnezi amintind ca APM e o mare loterie-porcarie....... dupa care dai fuga in magazin si cumperi un Swaro 15x56 SLC de 2.400 euro ?!?! 
( https://www.swarovskioptik.com/us/en/hunting/products/binoculars/slc/slc-56/slc-15x56 )

Este evident ca multe lucruri ieftine si deci nu prea calitative (unele chiar petarde) se pot aduna gramada cat valoarea unuia scump (presupus.... calitativ). Dar iata, poti returna ieftinaciunea. Insa toata povestea pare lipsita de orice logica. Cumperi unul ieftin de 6,5X cu 32mm si dupa returnare cumperi unul de 15x cu 56mm de 10 ori mai scump..... Pe mine ma depaseste intelegerea. Poate ca-s si eu atins de filoxera binoculara (adica sa cumpar ce nu am nevoie, doar de colectie si curiozitate) dar la tine pare o faza grava avand in vedere si pretul "bijuteriei".......