-----------------------------------
sorin georgescu
29 Oct 2024 19:09


-----------------------------------
cristib, daca nu m-as sti pe mine, nu te-as sti nici pe tine. Nu esti genul sa ai liniste pana nu esti convins ca deti cel mai bun lucru posibil si imposibil. Asa ca lasa povestile de-o parte si mergi la pravalie CU TREPIEDUL si pune-le pe ambele pe TREPIED (adica sa nu tremure deloc) si daca se poate pe acolo, cauta ceva cat mai la distanta, nu la 50...100m care nu inseamna nimic. 
Macar asa sa ramai linistit (stiu ca e numai un deziderat, la noi nu e posibil asa ceva decat scurta perioada de vreme!). 
Trebuie s-o faci acum in perioada cu drept de retur!

PS - eu m-am pacalit naspa de mai multe ori din urmatoarele motive:

1) le-am tinut in mana si credeam ca e de ajuns (si alea aveau 10x si sub...... nu 15x!). Asta au facut si altii, ca m-au solicitat in cateva cazuri oameni care voiau sa compare ceva, asa ca ne-am intalnit si am binoclat odoarele din maini si credeam ca e asa si pe dincolo..... pana am pus trepiedul si le-am fixat, moment in care totul s-a dat peste cap!

2) nu am avut distanta mare, adica aveam numai subiecte prea aproape. Asta inseamna 50....100m care sunt chiar nimic la asa ceva! Mai ales la 15X ! Ce tzeapa mi-am luat si cu unul de 8x din cauza asta! crezand ca ajunge sa studiez problema "la inghesuiala" adica "intre blocuri" (din balcon) unde nu aveam nimic nici macar la 100m, ajunsesem la o concluzie...... Ma duc pe camp cu distante maxime plus cerul si.... constat ca ce credeam eu era o aberatie! Adica fix pe dos.

De obicei adevarul iese la lumina in timp, nu pe loc, fara graba. Iar pe net sunt pareri si pareri, de aici vine si termenul de parerolog.