-----------------------------------
Night
17 Noi 2024 03:54

Proiectul unei nave generationale
-----------------------------------
Putem lua in calcul absolut totul cand vine vorba despre a ne indrepta către alte stele pentru a le coloniza planetele?

Prin alte parti, câ&#539;iva întreprinzători entuzia&#537;ti au lansat o provocare in acest sens, cu un premiu de 5000 de dolari pentru locul 1 în materie de idei, proiecte.   (link la final)

Cine are competen&#539;e cu diplomă în domeniul ingineriei, arhitecturii sau sociologiei, se poate alătura unei echipe eligibile (minim 3 persoane cred având competen&#539;ele de mai sus) &#537;i să se înscrie pentru 20 de dolari cred. Faptul că se va men&#539;iona România în dreptul echipei participante mi se pare un câ&#537;tig în sine.

De la bun început men&#539;ionez că nu am inten&#539;ia să ini&#539;iez o astfel de echipă, sau să particip personal individual la acest proiect etc.

Dacă cineva însă, are ini&#539;iativa, mă pot alătura cu eventualele idei pe care le am sau pe care le pot avea pe parcurs.

Pentru a înlătura orice dubii privind vreun interes ascuns, propun să nu se răspundă public tematic punctual privind Proiectul în detaliu pe acest topic, pentru ca fiecare eventuală echipă să poată participa pe cont propriu.

Dacă considera&#539;i că pute&#539;i face un astfel de proiect, vă invit să anun&#539;a&#539;i echipa &#537;i coordonatorul acesteia, pentru a primi idei în mod privat din partea celorlal&#539;i membrii ai acestui forum în mod individual. 

Consider că nu premiul contează ci participarea &#537;i eviden&#539;ierea aportului nostru, din acest col&#539; de lume.

https://www.projecthyperion.org/