-----------------------------------
CristiB
27 Dec 2024 21:05


-----------------------------------
Multumesc frumos Sorin,  probabil o sa fac un topic separat sa fie totul la un loc. 
APM a fost doar o victima colaterala la supararea mea. Principalul vinovat era producatorul,  astia de aici doar le primesc cu vaporul si incearca si ei sa le vanda cumva. I-am atras atentia asupra calitatii celui de la depozitul APM iar omul a spus ca problema e cunoscuta, insa ei lucreaza cu mai multe fabrici si nu e la toate aceasta problema. Cel mai mult sunt afectate astea de dimensiuni mici.  Astea mari cum am luat si eu acum sunt facute in alta fabrica iar problemele cu calitatea se pare ca sunt mult mai putine. Eu am ras mereu la povestea ta cu fabrica Nr 1 si fabrica Nr 2, dar de fapt povestea e adevarata. &#128512;
Dar cu ocazia acestei achizitii am gasit si cheia succesului in privinta obtinerii unui instrument impecabil: ma duc direct la ei si aleg ce-mi place.  Ironia sortii e ca mi-am propus sa nu mai achizitionez nimic nou,  am tot ce-mi trebuie. Oare cat o sa tina hotararea asta? &#128578;