-----------------------------------
Night
10 Ian 2025 21:59


-----------------------------------
Captura mea este de tot rasul fata de asta:

Vă în&#537;ela&#539;i profund, din păcate!

Să mă explic cu trei întrebări. 

1.Dacă să zicem, participăm la un maraton, &#537;i ajungem pe ultiml loc, însă ajungem, am învins sau am pierdut?

2. Dacă avem un ceas cu 1 000 000 de roti&#539;e, &#537;i noi suntem cea mai mică roti&#539;ă, fără de care ceasul nu arată ora exactă, suntem mai mari sau mai mici?

3. Dacă o fotografie de-a noastră (să zicem cu telefonul mobil la Apus) ajunge să înspire pe cineva la o trăire urmată de un act creativ, oricare ar fi el, în detrimentul unei fotografii cu James Webb..  care l-a lasat piatra. .. am fost utili sau nu?

A&#537; putea continua.  Consider că întrecerea adevărată nu este în cine ob&#539;ine rezultate per pixel mai bune, ci rezultate per con&#537;tientizare umană.

Sunt ferm convins că &#537;i dumneavoastră a&#539;i avut acelea&#537;i idei înainte de a cădea în patima, cine face fotografii mai bune. Nu mai caut acum, dar o sa caut, un clip pe youtube, in care un mare astrofotograf vorbeste despre faptul, ca picam (el nu zice asa) , dar picam, intr-un fel de ..  indepartare de noi, prin atingerea perfectiunii (in rezultate), uitand de acel sentiment simplu, infiorator (noi si infinitul finit sau infinit de deasupra noastra)

Imi cer scuze ca am fost atat de direct.  Sunt sigur ca va inselati privind fotografia ob&#539;inută.