-----------------------------------
dragos.n
16 Ian 2025 17:04


-----------------------------------
In sfarsit, dupa o seara intreaga pierduta in discutii inutile, sunt si ceva comentarii la obiect.

Sa nu supraestimam capacitatea de detectie sa satelitilor artificiali. Dupa cum se stie, avem inca dificultati in a detecta asteroizi veniti din proximitatea soarelui, cu atat mai mult cand e vorba de praf cometar. Si multi asteroizi mici veniti din alte directii sunt detectati de abia dupa ce au trecut prin apropierea planetei noastre

Puteti sa o numiti cum vreti. Ipoteza, idee, oricum. Poate este o ipoteza eronata. Important nu e ca am avut eu aceasta idee, ci ca este o posibila modalitate de a verifica o teorie care inca nu e confirmata, cea a panspermiei. Eu nu am capacitatea de a face asta, si poate ca nici institutiile care ar putea sa o faca nu au facut-o. Desi am ceva dubii in privinta asta. Dar daca nu a fost fructificata aceasta sansa, vor mai fi altele. Ideile, daca sunt bune, si din pacate si cele nocive, nu prea au obiceiul sa moara usor, ca vrea X sau Y. De asta am trimis-o si in alte directii.