-----------------------------------
Seb
24 Apr 2008 21:39

Re: ...
-----------------------------------
...hai sa iti raspund sincer si direct...M-AI SPART!!! cu raspunsul asta

Eu am stat de vb cu el ieri toata ziua si am inteles mai repede ce vrea decit voi in n mesaje...
vroia initial un telescop care sa il ajute sa vada detalii cit mai multe.....etc si in special pe planete.

De aici a plecat discutia....poti sa iti iei ce vrei de banii pe care ii ai fara sa tii cont de parerea mea.
Eu spun ca ar fi mai bine sa construiti ca sa intelegeti si cum functioneaza ptr ca multi de aici au cumparat fara sa stie ce si cum.....doar pe sfaturi , uneori nu tocmai bune.
Daca nu ai timp de construit si nu vrei niciun efort suplimentar....cumpara-ti ce doresti de bugetul pe care il ai dar nu te asteta la minuni ( daca are 1200 focala, poti mari chiar de 400x)

E clar acum? 

daca nu vorbim toti romana......

Ma bucur ca intelegi intr-o ora cat altii in zece (desi intrebarile mele nu le intelegi).

Mai inainte ai spus sa ma uit de unde ai intervenit in topicul asta. Acum zici ca discutia a plecat de la o conversatie privata. Imi pare rau, dar eu nu am de unde sa stiu ce ati discutat pe mesageria privata asa ca nu inteleg acest argument (daca era un argument).