-----------------------------------
CristiB
21 Ian 2025 16:08


-----------------------------------
Dorinta de schimbare probabil,  nu stiu. &#128578;
Deci cum spuneam pas cu pas. 
Primul pas e deja facut: Oberwerk 8×42 ED Sport.
Am avut trei motive sa aleg acest binoclu.  Primul ar fi ca ma aruncam in necunoscut, nu am mai avut nici o experienta premergatoare cu aceasta firma italiana,  asa ca m-am decis ,preventiv pentru inceput, sa fac o comanda mica si la propriu si la figurat. Vad ca a functionat,  firma isi face treaba bine. 
Al doilea motiv a fost sa verific cum functioneaza partea de transport.  Pe desfasurator apar trei tari, cu centrul de adunare si redistribuire a coletelor in Germania,  Nürnberg.  Probabil de acolo vine cu avionul. La usa a ajuns cu o masina de la FedEx.
Al treilea motiv si cel mai practic e ca mi-am dorit un binoclu compact pe care sa-l am mereu cu mine, sa stea numai in masina. Am avut situatii excelente in care puteam face observa&#539;ii dar nu aveam nici un instrument cu mine. 
SLC-urile pe care le am le consider prea mari pentru sarcina asta,  plus ca pe astea le tin ca pe ouale de aur.  &#128578;
Toate conditiile au fost indeplinite,  pentru urmatorul stiu deja cum functioneaza lucrurile.  Sper ca aceasta experienta sa fie si altora de folos.
Am facut si cateva probe in pauza de o ora pe care am avut-o, revin cu primele impresii.