-----------------------------------
achy1978
24 Apr 2008 22:50


-----------------------------------
Cunosc principiile de legiferare ale unui club. Problema de principiu era: sa merg pe fundatie unde o sa duc singur toata povara sau sa connvig infiintarea clubului in cadrul Palatului copiilor. Oameni in jurul meu care au aceleasi preocupari nu prea am, dar am oameni care investesc pentru a dezvolta procesul cunoasterii la orice nivel. Sunt convins ca o sa reusesc indiferent de forma finala pe care voi merge, dar vroiam sa aflu care cale este mai sigura pentru reusita proiectului (nu neaparat si cea mai usoara). Intre timp am descoperit si alti pasionati de astronomie, care cred ca pot constitui o mica comunitate. Prin informare si prin oferta cu care poate sa vina o astfel de organizatie este  posibila constituirea unei comunitati destul de serioase. 
Eu cred ca in primul rand noi trebuie sa venim in sprijinul tinerilor cu oferta, iar abia dupa ce acestia o acceseaza sau o declina putem judeca generatia de azi careia putini ii acorda perspective luminoase in viitor. Dv D-le Dragan si altii consacrati ca dumneavoastra in domeniu puteti crea oferte atractive care sa convinga tinerii ca exista si alte alternative pertinente la MANELE!!!
Asadar, daca merg pe varianta fundatiei, care ar fi problemele de care m-as lovi/v-ati lovit la inceput. Vreau sa fiu destul de informat si pregatit inainte de a intampina oarece greutati.

@ Dragan - Multumesc pentru primele recenzii la acest proiect!